BARN TALK 1 NOVEMBER – FEITEN & CIJFERS

Barn Talks zijn verrassende debatten over verschillende aspecten van de energietransitie. Iedere eerste woensdag van de maand laten we een interessante gastspreker aan het woord over een actueel thema dat raakt aan de energietransitie.

Het is een interactieve sessie, waarin een gesprek wordt gevoerd met andere tafelgasten en het publiek. Zo delen we kennis, bouwen we een netwerk op in Noord-Nederland en blijven we met elkaar in gesprek over wat er nodig is om de energietransitie te versnellen.  

KIJK HIER DE BARN TALK TERUG

Wil je alle feiten & cijfers terug lezen? Klik dan hier voor de presentatie.

1 November – feiten & CIJFERS

De energietransitie staat momenteel volop in de schijnwerpers. Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in het verduurzamen van hun omgeving, woning en levensstijl en ook bedrijven en grote industrieën beginnen de noodzaak voor verandering te voelen. Maar wat is de energietransitie nu precies? Er wordt veel over geschreven en menig persoon heeft er wel een mening over. Welke informatie klopt? Hoe nauw komen de nuances? En is er wel één waarheid?

In de Barn Talk op woensdag 1 november vertellen we de feiten en fabels van de energietransitie, open besproken en onderbouwd door de wetenschap. Aan de hand van stellingen nemen Marten van der Laan (lector Systeemintegratie bij ENTRANCE) en Maarten Meijer (business developer bij ENTRANCE) jou mee in de zin en onzin van de energietransitie.

MELD JE AAN

De Barn Talk van 1 november is gratis bij te wonen. Aanmelden is nodig om een plek te reserveren in de Energy Barn (vol = vol). Na de Barn Talk is iedereen welkom bij de aansluitende netwerkborrel inclusief drankjes en hapjes. De Barn Talk van 1 november is in het Nederlands.

Tijd: 16:15 uur (inloop vanaf 16:00 uur)

Locatie: Energy Barn, Zernikelaan 17

Livestream: Klik hier voor een apart venster

Chat: Klik hier en om deel te nemen aan het gesprek