Studeren Stage- en afstudeeropdrachten

STAGE- EN AFSTUDEEROPDRACHTEN

Tijdens een stage- of afstudeeropdracht bij ENTRANCE ontdek je de fascinerende wereld van energie en duurzaamheid, doe je praktische ervaring op en vergroot je de kansen op een succesvolle carrière in de energiesector. En dit allemaal terwijl je bijdraagt aan een betere toekomst voor onze planeet.

Alle stage- en afstudeeropdrachten bij ENTRANCE zijn ingedeeld in zes verschillende energiethema’s. Rondom alle thema’s hebben we een Learning Community gevormd. Een Learning Community is een leeromgeving waar iedereen kennis kan brengen en halen, jij dus ook!

Je kunt bij ENTRANCE kiezen uit veel verschillende soorten afstudeeropdrachten. De opdrachten zijn individueel (je werkt alleen aan een opdracht) of multidisciplinair (je hebt je eigen opdracht, en werkt tegelijkertijd ook samen met studenten van een andere opleiding aan een groter vraagstuk). Ook variëren de afstudeeropdrachten in het aantal opdrachtgevers. Hoe meer disciplines of opdrachtgevers, hoe groter de uitdaging!

Heb je een vraag over de stage- en afstudeeropdrachten? Mail dan naar het Learning Communities-team via onderstaande button!


OVERZICHT STAGE- EN AFSTUDEEROPDRACHTEN

Klik op de onderstaande button en scroll gelijk door het gehele aanbod van afstudeeropdrachten!

De lijst met opdrachten wordt continu geüpdatet. Houd daarom deze pagina goed in de gaten.

CONTACT

E-mail
entrancelc@org.hanze.nl

Locatie Learning Communities-Team
Zernikelaan 17
9747 AA Groningen