AAN DE SLAG

Samenwerken Aan de slag

Door samen te werken met partners kunnen we de ontwikkeling en implementatie van nieuwe technologieën versnellen en de overstap naar duurzame energiebronnen versnellen. De kern van onze samenwerkingen is co-creatie: samen oplossingen ontwikkelen die realiseerbaar, herbruikbaar en schaalbaar zijn. Met een steunbrief of Letter of Intent geven we uitvoering aan onze strategische en meerjarige samenwerkingen.  

Strategische samenwerkingsverklaring Koninklijke Oosterhof Holman en ENTRANCE - Centre of Expertise Energy Groningen

STEUNBRIEVEN VOOR COMMITMENT AAN LEARNING COMMUNITY 

In een steunbrief verklaren partners van een Learning Community dat zij het initiatief steunen en actief betrokken willen zijn. De steun kan bestaan uit financiële bijdragen of in-kind bijdragen, zoals het ter beschikking stellen van faciliteiten of expertise, deelname aan Learning Community-activiteiten, gastcolleges geven en deelnemen aan bijeenkomst en nascholingsactiviteiten. Met een steunbrief laten partners zien dat zij het belang van de Learning Community erkent en zich inzet om de doelstellingen van de community te ondersteunen en te bevorderen. 

LETTER OF INTENT VOOR STRATEGISCHE SAMENWERKING

Samen met bedrijven, gemeenten, provincies en topconsortia voor Kennis en Innovatie maken we afspraken voor strategische samenwerking. In een Letter of Intent spreken we af samen initiatieven en innovatieprojecten te ontwikkelen die voor beide partners van belang zijn. De voortgang van de strategische samenwerkingsverklaringen bespreken we elk half jaar met onze partners. De samenwerking richt zich op één of meerdere pijlers. Die pijlers zijn:  

• Innovatie opgaven, onderzoeksvragen en projecten  
• Studentopdrachten en afstudeerplaatsen  
• Arbeidsmarktontwikkeling  
• Experimenteren en demonstreren  
• Kenniscommunicatie  
• Zichtbaarheid en netwerken  

CONTACT

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.