PEOPLE IN POWER

Samen maken we de duurzame energievoorziening van morgen

De versnelling van de energietransitie is cruciaal om de gevolgen van klimaatverandering tegen te gaan en onze planeet leefbaar te houden voor toekomstige generaties. Op elk gebied zijn nieuwe oplossingen nodig, evenals professionals die in staat zijn nieuwe technologieën, energieconcepten en distributie- en transportsystemen te ontwikkelen. Wij helpen inzichtelijk te maken wat de consequenties van keuzes hierin zijn.

Bij ENTRANCE – Centre of Expertise Energy worden energieprofessionals opgeleid én goede ideeën ontwikkeld tot oplossingen. Hoe we dat doen? Door onze kennis en expertise te bundelen met bedrijven, onderzoekers, studenten, kennisinstellingen en overheden.

Lectoraten - ENTRANCE - Centre of Expertise Energy - Hanzehogeschool Groningen

Lectoraten

ENTRANCE bestaat uit zes lectoraten. Een lectoraat bestaat uit een lector en een kenniskring. Hierin werken docenten en externe experts samen. Naast studenten zijn ook academici actief binnen lectoraten, waar ze de mogelijkheid hebben om te promoveren onder begeleiding van de lector en universitaire promotoren. 

Learning communities

ENTRANCE geeft in samenwerking tussen onderwijs, onderzoek en beroepspraktijk vorm aan zes Learning Communities waarin lectoren, docent- en studentonderzoekers, samen met participanten uit de beroepspraktijk – al lerend – werken aan antwoorden op huidige en toekomstige vraagstukken.

Samenwerken in de energietransitie - ENTRANCE Centre of Expertise Energy Hanzehogeschool Groningen ©René Keizer

Vacatures

Wil je onderdeel worden van ons team? ENTRANCE is snelgroeiend en daarom zijn we vaak op zoek naar nieuwe collega’s. Op deze pagina vind je alle openstaande vacatures. Kijk snel of er iets voor jou tussen zit! 

Contact

Wil je meer weten over ENTRANCE, heb je vragen over de energietransitie of wil je met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op!