Dare to explore

DE TOEKOMST VORMEN MET BAANBREKEND ENERGIEONDERZOEK

Het is één van de grootste uitdagingen van onze maatschappij: de overgang naar een duurzame samenleving gebaseerd op het gebruik van schone energiebronnen. Dat vraagt niet alleen om nieuwe technologieën, maar om participatie van burgers en organisaties, veranderingen in wet- en regelgeving en nieuwe business modellen. En dat is precies waar ENTRANCE onderzoek naar doet.

Verken hier de wegen die door ons team van deskundige onderzoekers zijn gelegd om een duurzame energietoekomst te creëren. Het doel? Jou de munitie geven om zinvolle actie te ondernemen of te inspireren. Iedereen kan een steentje bijdragen aan de energietransitie!

Projecten

Samen met bedrijven, overheden, studenten en andere kennisinstellingen werken we aan innovatieve projecten. Zo ontwikkelen we oplossingen voor de energie-uitdagingen van vandaag en morgen.

ENTRANCE-TOOLS

Wil je zelf aan de slag om de transitie naar duurzame energie te versnellen? Maak dan gebruik van onze tools! Ons toegepast onderzoek levert veel praktisch toepasbare tools op, zoals methoden, modellen, werkwijzen en serious gaming.