GEANNULEERD BARN TALK 15 NOVEMBER | Verkiezingsdebat

Barn Talks zijn verrassende debatten over verschillende aspecten van de energietransitie. Iedere eerste woensdag van de maand laten we een interessante gastspreker aan het woord over een actueel thema dat raakt aan de energietransitie.

Het is een interactieve sessie, waarin een gesprek wordt gevoerd met andere tafelgasten en het publiek. Zo delen we kennis, bouwen we een netwerk op in Noord-Nederland en blijven we met elkaar in gesprek over wat er nodig is om de energietransitie te versnellen.  

15 november – verkiezingsdebat

Wat is de visie van politici op jouw energie-toekomst? Tijdens deze extra Barn Talk op 15 november over de landelijke verkiezingen gaan wij het gesprek aan met verschillende politieke partijen.

In de politieke Barn Talk brengen we kandidaatsleden samen om te discussiëren over hun visie op energiebeleid, waaronder de toegankelijkheid van duurzame energie voor iedereen of hun aanpak van energie-armoede.

Het debat zal verder ingaan op de rol van kernenergie in onze energiemix, hoe we duurzame bedrijvigheid kunnen bevorderen en bedrijven kunnen aanmoedigen om op een duurzame manier te groeien. Ook staan we stil bij de professionals van de toekomst: wie zijn zij en hoe kunnen we hen het beste voorbereiden op de uitdagingen van de energietransitie? Tot slot wordt er gereflecteerd op de impact van de energie-industrie op onze leefomgeving, en welke balans we moeten vinden tussen groei en het behoud van een gezonde leefomgeving.

Kun je er niet fysiek bij zijn? Bekijk hieronder de livestream.

Stel hier je vragen tijdens de Barn Talk.

MELD JE AAN

De Barn Talk van 15 november is gratis bij te wonen. Aanmelden is nodig om een plek te reserveren in de Energy Barn (vol = vol). Na de Barn Talk is iedereen welkom bij de aansluitende netwerkborrel inclusief drankjes en hapjes. De Barn Talk van 15 november is in het Nederlands.

Tijd: 16:15 uur (inloop 16:00 uur)

Locatie: Energy Barn, Zernikelaan 17

Livestream: Volg hier de livestream

Chat: Stel hier je vragen