NEW CAREER ENERGY EVENT

Ben je op zoek naar een baan, stage of traineeship in de duurzame energiesector? New Energy Career Event is hét carrière-event voor studenten en starters die een bijdrage willen leveren aan de energietransitie. Doe mee aan het gratis evenement op 25 april in Groningen om bedrijven in de energie- en duurzaamheidssector te ontmoeten die op zoek zijn naar jou.

Tijdens dit event vind je mogelijk de afstudeeropdracht, vacature of traineeship die aansluit op jouw carrière wensen en voorkeuren waar je naar op zoek bent. Je komt in contact en raakt in gesprek met gelijkgestemden. Neem deel aan de inspirerende presentaties, bezoek de bedrijvenmarkt en sluit het evenement af met een gratis netwerkborrel!

ENTRANCE – CENTRE OF EXPERTISE ENERGY OP NEW ENERGY CAREER EVENT

ENTRANCE is continu op zoek naar nieuw talent met interesse in energietransitie. Ga met ons het gesprek aan, of je nou zoekt naar een vacature of afstudeeropdracht.

Ben je een vervolgstudie aan het overwegen voor je het werkveld instapt? Loop daarvoor ook langs bij ENTRANCE. Naast de vacatures en afstudeeropdrachten vertellen we je alles over de Hanze energiemasters. De volgende masters worden aangeboden:

AANMELDEN & LOCATIE

Datum: 25 April 2024
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Locatie: Energy Academy Europe Building – Groningen

We zien je graag op het New Energy Career Event. Meld je aan via de button!