Waterstofexcursie Noord-Nederland tijdens Eurosonic Noorderslag

Op 18 januari 2023 krijg je de unieke kans om deel te nemen aan de Waterstofexcursie Noord-Nederland, georganiseerd door ENTRANCE – Centre of Expertise Energy in samenwerking met de Gemeente Groningen. Tijdens deze boeiende excursie leer je over de fascinerende wereld van waterstof. Je gaat op bezoek bij WaterstofWijk Wagenborgen en de invoedinstallatie van Enexis in Siddeburen. Iedereen (personen, organisaties en bedrijven) die meer wil weten over waterstof is welkom om deel te nemen aan de excursie.

Praktische informatie

📅 Datum: 18 januari 2023
🕒 Tijd: 09:30 – 12:00
🚩 Start- en vertrekpunt: House of Connections – Grote Markt 21 Groningen
💰 Kosten: deelname is gratis!

Het busvervoer en bedrijfsbezoeken worden geregeld door ENTRANCE en Gemeente Groningen. Meer informatie over het programma wordt bekend gemaakt via de website van ENTRANCE.

De tour eindigt bij het Eurosonic Noorderslag festival op de Grote Markt in Groningen. Aansluitend aan de excursie wordt een middagprogramma georganiseerd bij House of Connections én een nieuwjaarsbijeenkomst door New Energy Coalition. Deelnemers van de waterstofexcursie zijn welkom om deel te nemen aan deze evenementen, maar dienen zich wel los aan te melden. Meer informatie hierover volgt.

Mocht je nog vragen hebben over de deelname, kosten of inschrijving, dan kun je contact opnemen met Laura van der Velde via l.j.van.der.velde@pl.hanze.nl. Wacht niet te lang en meld je vandaag nog aan via onderstaande button, vol = vol. Voel je vrij om het evenement door te sturen naar collega’s of andere geïnteresseerden in je netwerk.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze inspirerende Waterstofexcursie!