Nieuw logo, nieuwe huisstijl én nieuwe website voor ENTRANCE

2 november 2023

We hebben opwindend nieuws te delen! Met trots lanceren we vandaag officieel onze vernieuwde huisstijl, een gloednieuw logo en een geheel vernieuwde website. De vernieuwde uitstraling belichaamt de krachtige innovatiespirit van ENTRANCE en is een uitnodiging aan de wereld om samen met ons aan een duurzame energietoekomst te werken. Lees verder om alles te ontdekken!

De nieuwe huisstijl van ENTRANCE straalt een frisse, moderne uitstraling uit. Met strakke lijnen en levendige kleuren wordt de innovatieve visie van ENTRANCE tot leven gebracht. De huisstijl prikkelt de verbeelding, moedigt aan tot actie en vergemakkelijkt de toegang tot informatie voor een divers publiek.

Een nieuw en modern logo

Het oude ENTRANCE-logo, dat zijn oorsprong vond in 2014, straalde herkenbaarheid, vertrouwen en betrouwbaarheid uit. Maar zoals het gezegde luidt, stilstand is achteruitgang. ENTRANCE heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt. Daarom vonden we dat het tijd was om ons logo te moderniseren en het klaar te maken voor de toekomst.

“Het nieuwe logo van ENTRANCE is een krachtige uitdrukking van contrast en boldness. De openstaande deur als centraal icoon symboliseert onze open innovatiecultuur. We zijn maatschappijgericht, toegankelijk en werken samen met een breed scala aan mensen en organisaties om tot baanbrekende oplossingen te komen. Dit logo is meer dan een visueel element: het is een statement dat aangeeft dat bij ENTRANCE iedereen onderdeel kan worden van de energierevolutie” vertelt Laura van der Velde, marketing- en communicatieadviseur bij ENTRANCE.

Een nieuwe online thuisbasis

De vernieuwde website is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid voor alle doelgroepen van ENTRANCE. Met pijlers als onderzoeken, studeren en samenwerken biedt de website een platform waar kennis en ideeën worden gedeeld en ontwikkeld. Hier vind je de meest recente onderzoeken, energieopleidingen, stages en afstudeeropdrachten, samenwerkingskansen, faciliteiten, evenementen en ander inspirerend nieuws.


Of je nu net begint aan je carrière of op zoek bent naar verandering: ENTRANCE is de perfecte plek om het verschil te maken. Ontdek onze nieuwe look en voel de energie op www.entrance.eu!

De nieuwe stijl van ENTRANCE is ontwikkeld in samenwerking met marketingbureaus Dizain en Strawberry Fields.