Barn Talk 4 oktober | De energietransitie boosten door leren, leren en leren!

3 oktober 2023

Ontwikkel je in de Hydrogen Valley! Studenten, bedrijven en professionals kunnen geweldige stappen maken om de waterstofeconomie verder te laten groeien. Subsidies kunnen een extra boost geven aan de realisatie van deze stappen.

Eerder begonnen we met de Groene Waterstof Booster om nieuwe waterstofopleidingen te ontwikkelen en bedrijven een zetje te geven. De jaren daarna is de waterstofeconomie verder geboost door NPG (Nationaal Programma Groningen), GroenvermogenNL en JTF. In een concrete carrousel laten, Mathieu Przybyla, David Zomer, Maarten Meijer en Arjen van der Meer zien welke leeractiviteiten, opleidingen en learning communities zijn gestart, die professionals en studenten verder helpen in hun ontwikkeling.

Jeroen Rijnhart van JTF, Marscha Wagner van GroenvermogenNL en René Donkerbroek van NPG schetsen voor jou het beeld bij de visie van subsidieverstrekkers en zoomen in op wat er nog in het vat zit. De Hydrogen Valley brengt kansen voor jou om je te ontwikkelen én ons te helpen bij wat we doen om Nederland en onze economie duurzamer te maken! Doe je mee?

Meld je aan en woon de Barn Talk gratis bij!
De Barn Talk is (gratis) bij te wonen in de Energy Barn te Groningen (beperkt aantal zitplaatsen, vol = vol). Na de uitzending is iedereen welkom bij de aansluitende netwerkborrel, waarvoor drankjes en happen klaarstaan. De Barn Talk van 4 oktober is in het Nederlands.

Aanmelden kan hier.

Datum: 4 oktober 2023 – 16:15 -17:15 uur
Locatie: Energy Barn, Zernikelaan 17 (aanmelden verplicht)

Livestream: