Genomineerden ENTRANCE AWARD 2024 bekend!

3 juni 2024

Met trots presenteren wij vandaag de genomineerden voor de ENTRANCE AWARD 2024! Een erkenning voor pioniers die baanbrekende bijdragen leveren aan de energietransitie en circulariteit. Er zijn nog veertig nominaties in de race om de prijs te winnen, variërend van innovatieve startups tot gevestigde ondernemingen.

Genomineerde bedrijven en personen
De genomineerden die nog in de race zijn om de ENTRANCE AWARD 2024 te winnen zijn:

Deze bedrijven hebben zich onderscheiden door hun innovatieve aanpak en toewijding aan duurzaamheid. Zij vertegenwoordigen de diversiteit en de potentie binnen de sector en laten zien hoe verschillende invalshoeken en technologieën kunnen bijdragen aan een groenere toekomst.

Top 3 bekendmaking en uitreiking van de award
Op 10 juni 2024 wordt de Top 3 van de genomineerden bekend gemaakt. Deze bedrijven worden uitgenodigd zich te presenteren tijdens het New Energy Forum op 20 juni. Het forum biedt een platform voor ondernemers, beleidsmakers en professionals in de energietransitie en circulariteit om ideeën en innovaties te delen en nieuwe samenwerkingen op te starten.

Het New Energy Forum sluit af met de bekendmaking van de uiteindelijke winnaar van de ENTRANCE AWARD 2024 ter waarde van €100.000,-. Wij nodigen media, belanghebbenden en alle geïnteresseerden van harte uit om deel te nemen aan dit inspirerende evenement en om de pioniers te ontmoeten.

New Energy Forum op 20 juni
Het New Energy Forum is een unieke kans om direct in contact te komen met de voorlopers in de energie- en grondstoffentransitie en om te leren van hun ervaringen en inzichten. Meer informatie en gratis aanmelden: https://www.newenergyforum.nl/