Het eerste Younglink Festival in de Energy Barn

22 november 2023

Afgelopen donderdag was de Energy Barn van ENTRANCE – Centre of Expertise Energy het bruisende decor voor het allereerste Younglink Festival! Met meer dan 200 enthousiaste deelnemers was het een geslaagd evenement waar niet alleen werd genoten van een inhoudelijk programma over ‘de kloof’, maar ook van muziek, dans, heerlijk eten en drinken, en nog veel meer.

Young professionals staan dagelijks voor de uitdaging om de generatiekloof op de werkvloer te overbruggen. Hoe kun je effectief communiceren en samenwerken met collega’s van verschillende leeftijden? Hoe ziet de kloof eruit tussen arm en rijk, op het gebied van kans- en genderongelijkheid en tussen Noord-Nederland en de rest van Nederland? Het Younglink Festival bood een inspirerend podium om deze vragen te verkennen met boeiende sprekers en workshops.

Een bijzonder dankwoord gaat uit naar de keynote sprekers, Sander Schimmelpenninck en Carine Bloemhoff, die de tijd namen om hun waardevolle inzichten te delen. Sander, bekend van de spraakmakende VPRO-serie ‘Sander en de Kloof’, nam ons mee in zijn onderzoek naar vermogens- en kansenongelijkheid in Nederland. Carine, wethouder van Onderwijs in de Gemeente Groningen, deelde haar bevlogenheid om gelijke kansen voor elk kind te waarborgen.

Over Younglink


Younglink is het netwerk voor én door young professionals bij organisaties aangesloten bij Noorderlink. Ben je jonger dan 36 en wil je deel uitmaken van dit inspirerende netwerk? Neem dan een kijkje op hun website en sluit je aan!

Event organiseren in de Energy Barn Groningen

Wil je ook een event organiseren in de Energy Barn? Dat kan! Neem contact op met onze eventmanager Margreet van der Velde via m.van.der.velde@pl.hanze.nl.