ENTRANCE AWARD 2024 nominaties geopend!

21 maart 2024

De zoektocht naar de volgende baanbrekende innovator in de energietransitie is begonnen! We zijn verheugd aan te kondigen dat de nominaties voor de ENTRANCE Award 2024 officieel zijn geopend. Deze prestigieuze prijs, ter waarde van €100.000,-, zal worden toegekend aan een organisatie, bedrijf of individu dat een buitengewone bijdrage levert aan de energietransitie door middel van innovatie. De winnaar van de ENTRANCE Award 2024 zal worden bekendgemaakt op het New Energy Forum, dat plaatsvindt op 20 juni 2024.

Selectiecriteria
De ENTRANCE Award kan gewonnen worden door individuen, maatschappelijke organisaties of bedrijven in Nederland die voldoen aan de volgende criteria:

  1. Een vinding of prestatie hebben (geleverd) die in hoge mate bijdraagt aan de energietransitie en/of een vinding hebben opgeschaald en zo een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie
  2. Baat hebben bij ondersteuning door ENTRANCE en haar partners.

Hoe kan je nomineren?
Ken jij een bedrijf, organisatie of individu die de energietransitie helpt realiseren en een extra steuntje in de rug goed kan gebruiken? Nomineer ze vandaag nog voor de ENTRANCE Award 2024 via de volgende pagina: https://www.entrance.eu/samenwerken/entrance-award/

Belangrijke data
Deadline voor nominaties: Vrijdag 17 mei 2024
Prijsuitreiking: 20 juni 2024

Juryleden
Een deskundige jury, bestaande uit vooraanstaande professionals in de energiesector, zal zorgvuldig de genomineerden beoordelen en de winnaar selecteren. De juryleden van dit jaar zijn:

Wie zal er winnen?
Voorgaande winnaars van de ENTRANCE Award zijn BioBTX (2022) en New Born Rubber (2023). Dit jaar is het tijd om een nieuwe pionier in de schijnwerpers te zetten. Gaat jouw organisatie dit jaar met de award naar huis?

Voor meer informatie en om te nomineren, bezoek: https://www.entrance.eu/samenwerken/entrance-award/

Vragen over de ENTRANCE Award? Neem contact op met Laura van der Velde (l.j.van.der.velde@pl.hanze.nl).