Schrijf je nu in voor het New Energy Forum – 20 juni 2024!

30 april 2024

Wil jij een rol spelen in het vormgeven van een duurzame toekomst? Dan is het New Energy Forum op 20 juni een evenement dat je niet mag missen! Dit is dé plek waar ondernemers, studenten en professionals op het gebied van energie, mobiliteit en verduurzaming samenkomen om te leren, te inspireren en te netwerken. Aanmelden voor het New Energy Forum is gratis en kan via https://www.newenergyforum.nl/aanmelden/

Wat kun je verwachten?

Het thema van het festival is dit jaar ‘ondernemend lef’. We hebben een indrukwekkend programma samengesteld vol inspirerende keynotes, boeiende discussies en spectaculaire demonstraties. Enkele hoogtepunten zijn onder andere:

En dat is nog maar het begin! Bekijk het volledige programma voor meer informatie.

Ontdek meer!

Laat je op onze innovatiemarkt met demonstraties inspireren door innovatie oplossingen op het gebied van duurzame energie, mobiliteit en klimaatadaptatie. En geniet van heerlijk én duurzaam eten en drinken op ons cateringplein. Ontdek een breed scala aan lokale, vegetarische en veganistische opties, allemaal met zorg samengesteld om je smaakpapillen te verwennen. Kom en ontdek het allemaal op het New Energy Forum 2024!

ENTRANCE Award 2024 – Wie nomineer jij?

Op het New Energy Forum wordt de ENTRANCE Award uitgereikt. Ben jij of ken jij een pionier die met lef en innovatie de energietransitie versnelt? Nomineer jouw bedrijf of een andere organisatie voor de ENTRANCE Award 2024! Deze aanmoedigingsprijs erkent en beloont initiatieven die een significante impact hebben op het gebied van duurzaamheid. Dien je nominatie in vóór 17 mei via deze link en maak kans op deze prijs t.w.v. €100.000,-.

Met wie kom jij? Stuur deze uitnodiging door naar je collega’s en partners. Samen bereiken we meer💚

Het New Energy Forum wordt georganiseerd door Hanze, ENTRANCE, Rijksuniversiteit Groningen, Gemeente Groningen, New Energy Coalition en Hive.Mobility.