ENTRANCE AWARD 2024 nominaties verlengd tot en met 30 mei!

22 mei 2024

De nominaties voor de ENTRANCE AWARD 2024 zijn verlengd tot en met donderdag 30 mei! Deze prestigieuze prijs, ter waarde van €100.000,-, zal worden toegekend aan een organisatie, bedrijf of individu dat een buitengewone bijdrage levert aan de energietransitie door middel van innovatie. De winnaar van de ENTRANCE Award 2024 zal worden bekendgemaakt op het New Energy Forum, dat plaatsvindt op 20 juni 2024.

Prijzenpakket
De prijs is een initiatief van een breed scala aan partners die zich inzetten voor versnelde innovatie op het gebied van energie. Het prijzenpakket bestaat uit:

#1: €25.000,- cashprijs + een aanvullend steunpakket ter waarde van €75.000,-
#2: €10.000,- cashprijs
#3: €5.000,- cashprijs

Het steunpakket bestaat uit kennis, advies, of netwerkcontacten en wordt afgestemd op de wensen van de prijswinnaar.

Selectiecriteria
De ENTRANCE Award kan gewonnen worden door individuen, maatschappelijke organisaties of bedrijven in Nederland die voldoen aan de volgende criteria:

  1. Een vinding of prestatie hebben (geleverd) die in hoge mate bijdraagt aan de energietransitie en/of een vinding hebben opgeschaald en zo een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie
  2. Baat hebben bij ondersteuning door ENTRANCE en haar partners.

De inschrijvingen worden beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit Ruud Koornstra, Jörg Gigler, Dick Pouwels, Koen Kok, Eelkje Oldenburger en Marcel Koenis.

Hoe kan je nomineren?
Ken jij een bedrijf, organisatie of individu die de energietransitie helpt realiseren en een extra steuntje in de rug goed kan gebruiken? Nomineer ze vandaag nog voor de ENTRANCE Award 2024 via de volgende pagina: https://www.entrance.eu/samenwerken/entrance-award/

Belangrijke data
Deadline voor nominaties: donderdag 30 mei 2024
Prijsuitreiking: 20 juni 2024

Partners & het steunpakket
Het steunpakket wordt ingevuld door de volgende partners: BBENG, Rabobank, Ekwadraat, Strawberry Fields, Enablemi, GasTerra, New Energy Coalition, Gasunie, Shell, NOM en EBN. Meer detail vind je onderaan deze pagina.