ENTRANCE zoekt gedreven ondernemers voor inspirerende gesprekken over duurzaam ondernemerschap

11 december 2023

Noord-Nederland, 11 december 2023

ENTRANCE – Centre of Expertise Energy lanceert de Business Talks, een podcast die ondernemers beoogt te inspireren en te ondersteunen op hun weg naar duurzaam ondernemerschap. Het initiatief erkent dat ondernemerschap doordrenkt met lef en innovatie de sleutel vormt tot een toekomst die duurzaamheid omarmt.

De Business Talks brengt een veelzijdig panel van experts samen om diepgaande gesprekken te voeren met deelnemende ondernemers, waarbij waardevolle kennis en praktische ondersteuning worden aangereikt. Het voornaamste doel van de podcast is het bieden van de kennis en expertise die noodzakelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van de deelnemende bedrijven.

Gedurende vijf afleveringen, staan inspirerende gesprekken met diverse duurzame ondernemers centraal. Elk gesprek wordt geleid door een ervaren business developer van ENTRANCE. Hierbij sluiten experts van ENTRANCE en hun partners aan om advies te geven.

Met maandelijkse afleveringen van ongeveer 30 minuten, biedt de podcast ook een laagdrempelige en flexibele leermogelijkheid voor ondernemers in Nederland om te profiteren van de ervaringen van andere succesvolle ondernemers.

Daarnaast, ter afsluiting van het eerste seizoen, organiseert ENTRANCE een exclusieve netwerkbijeenkomst. Hier zijn alle deelnemende ondernemers, experts, partners en geïnteresseerden uitgenodigd om in een stimulerende omgeving verder te sparren over de weg naar duurzaam succes.

Geïnteresseerd in deelname?

Focus jij je als ondernemer op geld verdienen aan groen? Dan zijn we op zoek naar jou! Deelname aan de Business Talks biedt je de gelegenheid om kosteloos advies te ontvangen van experts ter bevordering van de groei van je bedrijf, in een podcast setting. Bovendien kan jou verhaal en ervaring een bredere ondernemersgemeenschap in Nederland inspireren. De podcast wordt beschikbaar gesteld en mag ook als promotiemateriaal gebruikt worden voor je eigen website en social media-kanalen.

Aanmelden voor de podcast is mogelijk tot uiterlijk 31 december 2023. U kunt een e-mail sturen naar businessdevelopmententrance@org.hanze.nl en wij zullen spoedig contact met u opnemen. Op basis van alle aanmeldingen selecteren wij deelnemers.

Deelname aan de podcastserie is kosteloos. De podcast opnames vinden eind januari plaats.

Voor meer informatie over de Energy Business Talks, kunt u contact opnemen met:

Laura van der Velde
Marketing en communicatieadviseur
ENTRANCE – Centre of Expertise Energy
l.j.van.der.velde@pl.hanze.nl
+31 50 595 6517