Groene Waterstof Booster 2019-2023

1 november 2023

Op 31 oktober 2023 werd het project Groene Waterstof Booster in stijl afgesloten met een bijeenkomst van het Hydrogreenn netwerk. Ruim vier jaar activiteiten en ontmoetingen, gericht op het verder brengen van groene waterstof. 

Met 12 partners, tientallen MKBers, studenten, experts en geïnteresseerden is het ons gelukt in de afgelopen vier jaar een boost te geven aan Groene Waterstof in Noord Nederland. 

Door het delen van kennis op het gebied van groene waterstof, het uitbreiden van de waterstof infrastructuur voor test – en demonstratiedoeleinden op ENTRANCE, het organiseren van workshops en netwerkbijeenkomsten en bovenal door individuele ondernemers – met kennis en ervaring vanuit de projectpartners- te ondersteunen met hun specifieke waterstofvraag. 

Via deze link nemen we je mee in voorbeelden binnen het Groene Waterstof Booster project.

En verder

Het project stopt, de activiteiten rond groene waterstof niet. Via allerlei nieuwe projecten zijn verdere ontwikkelingen in gang gezet. Het Hydrogreenn netwerk wordt voortgezet, de founding partners van het netwerk, ENTRANCE en Stork houden u op de hoogte. 

Hartelijk dank! Vanuit het projectteam bedanken we alle betrokkenen hartelijk voor hun vragen, inzet, enthousiasme en bijdragen aan de Groene Waterstof Booster.