Inspirerende dagen op het REGWA Energiesymposium in Stralsund!

16 november 2023

Afgelopen week heeft een team van ENTRANCE – Centre of Expertise Energy deelgenomen aan het internationale REGWA Energiesymposium 2023 (Regenerative Energien und Wasserstofftechnologiën) in Stralsund. Het was een geweldige ervaring om kennis te delen en te leren van vertegenwoordigers van hogescholen en universiteiten uit Duitsland, Finland, Oostenrijk, Colombia en Nederland.

Henmar Moesker, Cor Scholte, en Ans Assies-Kroon hebben gesproken over de ontwikkeling en toegevoegde waarde van de Learning Communities van ENTRANCE. Daarnaast heeft Wim Timmerman een boeiende presentatie gegeven met als titel: ‘Democratizing the energy system – The emergence of local energy communities’. Zijn inzichten in het decentraliseren van het energiesysteem werden zeer gewaardeerd.

Het was inspirerend om in contact te komen met bedrijven en organisaties uit heel Duitsland die zich richten op technologische innovaties voor de energietransitie. De diverse perspectieven en ideeën dragen bij aan een gezamenlijke visie op een duurzame toekomst. Bedankt REGWA 2023 voor deze geweldige kans om te netwerken, te leren en bij te dragen aan de energietransitie!

Meer informatie over onze Learning Communities vind je via onderstaande button.