Juridisch handboek voor ondernemers in waterstof gelanceerd tijdens opening WING

18 januari 2022

Tijdens het openingsevent van het Waterstof Innovation Netwerk Groningen (WING) op 18 januari 2022 heeft lector Daisy Tempelman een juridisch handboek voor ondernemers in waterstof gelanceerd. Tempelman schreef de juridische publicatie getiteld ‘Juridische handvatten voor innovatieve ondernemers in waterstof’, samen met drie andere docent-juristen van het Instituut voor Rechtenstudies van de Hanzehogeschool Groningen: coördinator Tineke Ubbens – Elings, Harry Smeltekop en Marjolein den Uijl. Dit deden zij in opdracht van het project Groene Waterstof Booster (SNN/EFRO).

Tijdens het openingsevent van het Waterstof Innovation Netwerk Groningen (WING) op 18 januari 2022 heeft lector Daisy Tempelman een juridisch handboek voor ondernemers in waterstof gelanceerd. Tempelman schreef de juridische publicatie getiteld ‘Juridische handvatten voor innovatieve ondernemers in waterstof’, samen met drie andere docent-juristen van het Instituut voor Rechtenstudies van de Hanzehogeschool Groningen : coördinator Tineke Ubbens – Elings, Harry Smeltekop en Marjolein den Uijl. Dit deden zij in opdracht van het project Groene Waterstof Booster (SNN/EFRO).

Zoals de titel doet vermoeden, worden in het rapport juridische handvatten geboden die ondernemers kunnen gebruiken bij het uitwerken en opschalen van hun innovatie op het terrein van waterstof. Bent u (startend) ondernemer, werkzaam bij een bedrijf of geïnteresseerd in meer informatie hierover, raadpleegt u dan deze nieuwste publicatie. Het zal u vast en zeker verder helpen met de juridische aspecten van energietransitie.

Raadpleeg hier het handboek