Lancering podcast “Groen Geld Verdienen”

19 januari 2024

Wat een dag! Op donderdag 18 januari 2024 lanceerde ENTRANCE – Centre of Expertise Energy de nieuwe podcastserie “Groen Geld Verdienen” tijdens ESNS in House of Connections van de Rijksuniversiteit Groningen.

Groen én Winstgevend

In de podcastserie vertellen ondernemers hoe ze groen én winstgevend kunnen zijn. De eerste twee afleveringen zijn opgenomen tijdens Energy, Tech & Tunes, met de inspirerende verhalen van ENTRANCE Award winnaars BioBTX en New Born Rubber. Houd onze social media-kanalen in de gaten om de podcastafleveringen als eerste te luisteren!

Toekomst van energietransitie in het onderwijs

Aansluitend op de podcastsessie was er een boeiend panelgesprek over de toekomst van energietransitie in het onderwijs. Sprekers van Rijksuniversiteit Groningen, Noorderpoort, Drenthe College en Hanzehogeschool Groningen deelden inzichten over het belang van bruggen slaan en elkaar vinden in de energietransitie. Joan Teerling, lector hernieuwbare gassen en brandstoffen, en Marten van der Laan, lector systeemintegratie, namen deel aan het gesprek namens ENTRANCE.

Dank aan alle deelnemers voor een onvergetelijke dag!