Nagenieten van New Energy Forum 2023!

22 augustus 2023

Op donderdag 22 juni 2023 vond de derde editie van New Energy Forum plaats, hét evenement voor (aanstaande) energie- en mobiliteitsprofessionals, van student tot CEO. Maar liefst 1.375 bezoekers hebben kennis opgedaan door baanbrekende initiatieven in de energie- en mobiliteitstransitie.

Inspirerende keynotes en demonstraties

We zijn ontzettend geïnspireerd door de verschillende keynotes van; Kees Vendrik, Jessica den Outer, Reint Jan Renes, Kristel Groenenboom en Florian Dirkse. En wat gaaf dat Tim Hofman en Hans van Breukelen ook spraken bij de uitreiking van de Green Ambassador Certificaten.

Naast de onderdelen waar bezoekers konden luisteren of meediscussiëren was er genoeg te zien en te beleven bij de doorlopende demonstraties, zoals ´s werelds eerste Ground Power Unit op waterstof van Groningen Airport Eelde die onlangs werd gelanceerd, de elektrische asfaltspreidmachine van BAM Infra Nederland en de energietransitiekermis. Er waren innovatieve demonstraties van regionale mbo’s, bezoekers konden ‘serious games’ spelen of een kijkje nemen bij het waterstofplein voor de nieuwste innovaties.

Net als ons nog even nagenieten? Bekijk hieronder de after movie!

 

New Energy Forum is een gezamenlijk initiatief van ENTRANCE – Centre of Expertise Energy, New Energy Coalition en Hive.Mobility.