Nieuwe vacature: communicatiemedewerker online redactie

25 maart 2024

Wil jij jouw schrijftalent inzetten om verhalen te maken over innovatie projecten die bijdragen aan een duurzame samenleving? En kunnen jouw copywriting skills bijdragen aan het op de kaart zetten van onze projecten? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij ENTRANCE – Center of Expertise Energy, van de Hanzehogeschool Groningen zoeken we een Communicatiemedewerker online redactie.

Als communicatiemedewerker bij ENTRANCE maak je impact met jouw verhalen door bij te dragen aan onze maatschappelijke opgave: de energietransitie. Je bent onderzoeker, journalist en eindredacteur in het creëren van nieuws en content over onze innovatie projecten. Zo schrijf en houd je de teksten bij op de website van de Hanze en ENTRANCE over de lopende onderzoeksprojecten en de ontwikkelde ENTRANCE-tools. Het doel van je werkzaamheden is om de online verbindbaarheid van onze projecten te verbeteren, door het schrijven van nieuwscontent, beschrijvende teksten en interviews te houden. Een totaaloverzicht van onze lopende projecten vind je hier.   

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van specifieke communicatieverplichtingen uit projectplannen. Zo ben je actief betrokken bij projecten als Energy sense en de Learning community Systeemintegratie. Je stelt voor deze projecten nieuwsberichten en mailings op, of schrijft artikelen die worden gepubliceerd via verschillende kanalen van de Hanze Groningen en ENTRANCE.

Wil je meer weten over deze functie? Klik dan snel op de button!