Nieuwe vacatures bij ENTRANCE – Centre of Expertise Energy

15 januari 2024

Wil jij als onderzoeker een relevante bijdrage leveren aan een urgente maatschappelijke opgave? Wil jij een bijdrage leveren aan de energietransitie? Lees dan onze verschillende vacatures in de onderstaande links.

ENTRANCE – Center of Expertise Energy. ENTRANCE is een lerende, praktijkgerichte kennisgemeenschap waarmee we bijdragen aan een robuuste en veerkrachtige energievoorziening. Door middel van hoogstaand toegepast onderzoek en onderwijs stimuleert ENTRANCE – in samenwerking met burgers, bedrijven, maatschappelijke organisaties, overheden en anderen kennisinstellingen – duurzame innovaties. Met als uitgangspunt ‘people in power’ streeft ENTRANCE naar engagement in de energietransitie om een duurzamere samenleving te realiseren. 

Hieronder staan twee vacatures gericht op onderzoek in communicatie en gedrag, waarvan de eerste een senior onderzoeker functie is en voor de tweede vacature zijn we op zoek naar een junior onderzoeker.

Bekijk de vacature voor senior onderzoeker duurzame mobiliteitscommunicatie via de link.

Bekijk hier de vacature voor junior onderzoeker voor het lectoraat communication, behaviour and sustainable society via de link.