Symposium ter viering samenwerking Witteveen+Bos

15 november 2022

Op 15 november 2022, vierden we samen met Witteveen+Bos het 1-jarig bestaan van hun innovatiekantoor op EnTranCe! Het kantoor maakt het mogelijk voor Witteveen+Bos’ers om studenten, opdrachtgevers en partners laagdrempelig te ontmoeten, samen te innoveren en van elkaar te leren.

Strategische samenwerking

Marcel Koenis, directeur business development, heette partner Witteveen+Bos namens EnTranCe – Centre of Expertise Energy welkom: “Door samen te innoveren en kennis te ontwikkelen dragen we bij aan de impact, versnelling en innovatie in de energietransitie. De strategische samenwerking maakt het mogelijk om een grote slag te slaan door vanuit systeemdenken met elkaar integrale oplossingen te realiseren”.

Symposium Duurzame Dilemma’s

De verjaardag van het innovatiekantoor van Witteveen+Bos werd gevierd met een symposium in de Energy Barn te Groningen. Het inspirerende thema van het symposium was ‘Duurzame dilemma’s – nog 7 jaar tot 2030!’ Hoe gaan we de klimaatdoelen realiseren met de grote uitdagingen die voor ons liggen? Het programma startte met een inspirerende keynote van Lynn Vosman over versnellingsopgave, gevolgd door een aantal verdiepingssessies en een expertpanel. Een geslaagd evenement en we kijken er naar uit om de succesvolle samenwerking met Witteveen+Bos door te zetten!

EnTranCe is altijd op zoek naar bedrijven en organisaties die de energietransitie verder kunnen helpen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor samenwerken en onze huidige partners? Kijk dan hier.