Top 3 genomineerden bekend voor ENTRANCE AWARD 2024!

10 juni 2024

De top drie genomineerden voor de prestigieuze ENTRANCE AWARD 2024 zijn vandaag bekendgemaakt. Dit jaar maken De Groene Garage, Saluqi Motors en Uppact kans op deze felbegeerde prijs, die innovatie en lef in de energie- en grondstoffentransitie aanjaagt. Alle drie de genomineerden ontvangen een financiële beloning om hun initiatief een boost te geven.

De top 3 genomineerde bedrijven hebben zich allen onderscheiden door hun innovatieve aanpak en toewijding aan duurzaamheid. Zij vertegenwoordigen de diversiteit en de potentie binnen de sector en laten zien hoe verschillende invalshoeken en technologieën kunnen bijdragen aan een groenere toekomst.

Prijzenpakket
De prijzen worden als volgt verdeeld:

Uitreiking van de award tijdens New Energy Forum op 20 juni
De officiële prijsuitreiking vindt plaats tijdens het New Energy Forum op 20 juni. De ceremonie wordt gepresenteerd door de Jort Kelder en Eva de Mol. Zorg dat je erbij bent van 16:00 tot 16:15 uur om dit spannende moment mee te maken!

Wij nodigen media, belanghebbenden en alle geïnteresseerden van harte uit om deel te nemen aan dit inspirerende evenement en om de pioniers te ontmoeten.