BBENG partner van de ENTRANCE AWARD 2024

9 april 2024

Samen met een groot aantal partners versnelt ENTRANCE – Centre of Expertise Energy innovatie. Dat doen we met de ENTRANCE Award 2024: een prijs t.w.v. €100.000,- voor innovatieve ondernemers in Nederland.

Als partner van de ENTRANCE Award is BBENG in de lead om samen met de prijswinnaars om tafel te gaan om diens groeiambitie(s) te vertalen naar praktische uitvoering. Het realiseren van innovatie en ondernemerschap. Daar is BBENG goed in en gaan ze onze winnaars bij helpen. Ze smeden uitvoerbare plannen, gericht op resultaat. Hierbij letten ze op financieringsmogelijkheden, groeikansen en geven ze toegang tot hun uitgebreide netwerk van partners.

“De wereld zoals we die kennen vraagt om beweging, om actie. BBENG ondersteunt graag partijen die durven, die voorgaan in die beweging ook al is het pad onzeker. De uitdagingen zijn groot en hoewel er een grootse omslag moet plaatsvinden, zijn wij ervan overtuigd dat het begint bij mensen met het lef om te starten. Dat zien we bij de deelnemers van de ENTRANCE Award terug.” – Nanko Brattinga, co-founder van BBENG.

Nomineer nu

Heb jij een bedrijf in gedachten dat uitblinkt in innovatie en een significante bijdrage levert aan de energietransitie? Aarzel dan niet om ze te nomineren voor de ENTRANCE Award 2024 via de website van ENTRANCE – Centre of Expertise Energy! De deadline voor nominaties is op 17 mei.