Rabobank partner van de ENTRANCE AWARD 2024

28 maart 2024

De ENTRANCE AWARD 2024 is een initiatief van een breed scala aan partners die zich inzetten voor versnelde innovatie op het gebied van energie. Samen met onze partners streven we naar een duurzamere toekomst door middel van baanbrekende oplossingen. Eén van onze toegewijde partners in deze missie is de Rabobank.

Eric Lücke, Coöperatief directeur bij de Rabobank, deelt zijn visie: “Op zoek naar oplossingen voor makkelijke en moeilijke vraagstukken, slaan mensen regelmatig de handen ineen. Rabobank doet dat al bijna 125 jaar, en blijft dit doen. Om samen te zorgen voor een betere wereld. De koplopers versnellen met hun lef en innovaties de energietransitie. Dat verdient een aanmoedigingsprijs die nog meer deuren gaat openen.”

Nomineer jouw bedrijf nu voor de ENTRANCE AWARD 2024!

Is jouw organisatie toegewijd aan het vormgeven van een duurzame toekomst? Nomineer jouw bedrijf dan voor de ENTRANCE Award 2024 en maak kans op deze aanmoedigingsprijs ter waarde van maar liefst €100.000,-!

Prijzenpakket

Grijp deze kans om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en impact te maken op de energietransitie. Nomineer vandaag nog en wie weet gaat jouw organisatie er met de prestigieuze ENTRANCE Award vandoor!