Waterstofexcursie naar Rotterdam voor MKB op 14 mei

11 april 2024

Op 14 mei 2024 krijgen ondernemers uit Noord-Nederland de kans om deel te nemen aan de waterstofexcursie, georganiseerd door ENTRANCE – Centre of Expertise Energy in samenwerking met de Gemeente Groningen, Hydrogreenn, HyNorth en iTanks.

Tijdens deze excursie leer je over inspirerende waterstof initiatieven in de regio Rotterdam. Je gaat op bezoek bij de Rotterdamse Droogdok Maatschappij (RDM) en de World Hydrogen Summit. Ondernemers die meer wil weten over waterstof zijn welkom om deel te nemen aan de excursie.

PRAKTISCHE INFORMATIE

📅 Datum: 14 mei 2024

🕒 Tijd: 07:00 – 22:00

🚩 Start- en vertrekpunt: ENTRANCE – Centre of Expertise Energy, Zernikelaan 17 Groningen

💰 Kosten: deelname is gratis!

PROGRAMMA

Het busvervoer, ontbijt en lunch wordt door ENTRANCE verzorgd. Voor de World Hydrogen Summit moet je jezelf aanmelden. Je ontvangt van ons een aanmeldlink. Tot 1 mei kan een aanmelding geannuleerd worden, daarna wordt bij een no-show 50 Euro in rekening gebracht. 

Mocht je nog vragen hebben over de deelname, kosten of inschrijving, dan kun je contact opnemen met Laura van der Velde via l.j.van.der.velde@pl.hanze.nl. Wacht niet te lang en meld je vandaag nog aan via onderstaande button, vol = vol. Voel je vrij om het evenement door te sturen naar collega’s of andere geïnteresseerden in je netwerk.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze inspirerende waterstofexcursie!